image_1

HOŞGELDİNİZ

Kafesci Osman
PVC Kafesleri

Değerli küçük canları can dostu yapmış dostlar;

Biz KafesciOsman olarak öncelikle küçük dostlarımızı düşünüyoruz. Bu nedenle onlara rahat, ferah yaşam alanları yapıyoruz, küçük yaşam alanları yapmıyoruz.

Neden Biz?

2004 yılından beri siz sevgili dostlarımızın can dostlarını düşünüyoruz. 7 kişilik uzman kadromuzla siz dostlarımızın yanındayız. Kafesci osman olarak sektörde emin adımlar ile ilerleyerek PVC kafes sektöründe önemli ölçülerde büyüme göstererek kişilerin ve kurumların tüm isteklerine cevap vererek müşteri memnuniyetini esas alan bir firma haline gelme hedeflerimiz ile gelişmeye ve büyümeye devam etmekteyiz. Kafeslerimizin köşeleri PVC makinası ile kaynaklıdır ve komple PVC yapıştırıcısı ile izolasyonludur. Asla bit-pire büyüyemeyeceği gibi, pisliğin de girebileceği en ufak bir boşluk yoktur.
  • 1 Firma olarak önceliğimiz tabii ki kuş sağlığıdır. İşte bu nedenle sevimli kanatlı dostlarımızın daha kaliteli, daha sıhhi ve daha kullanışlı mekanlarda yaşam sürdürmelerini sağlamak amacıyla Kafesci Osman firması olarak bu alanda hizmet sunmaktayız.
  • 2 Ürünlerimizin tamamında 1.sınıf hammaddeler kullanmaktayız.
  • 3 Kafes teli boyalarının daha uzun ömürlü olması adına statik toz fırın boyayı tercih etmekteyiz.
  • 4 Kişisel tercihlere saygı duymakta, arzu ve isteklerinize göre nakliye ücretini azaltmak ve kurulumu daha ekonomik kılmak adına pratik ve basit çözümler türetmekteyiz.
image_2

Kafeslerimiz

Kafesci Osman kafeslerimiz sayfamızda bulunan modeller ve değişik çalışmalar ile sizlere kolaylıklar sunmaktayız. Yapmanız gereken istemiş olduğunuz modeli bizlere belirtmek veya farklı bir çalışma istiyor iseniz, ayrıntıları bizlere mail yolu ya da telefon yardımı ile bildirmek olmalıdır.

Bizi Aldatan Bizden Değildir. (Hadis-i Şerif)